Hello world! lets connect!

Hello world! lets connect!

Hello World, let’s connect.

Dat is wel het motto waar ik voor sta.

Als Petra Hofman, zelfstandig coach van Welkomthuis ben ik verbonden aan een prachtige praktijk Essential Movements genaamd. Hier staat verbinding centraal. Samen werken aan iets groots, is ons gezamenlijke doel.

Samen, door te verbinden met elkaar als team, maar vooral ook met onze cliënten en de wereld om ons heen. Samen werken we er aan de wereld mooier te maken.

Verbinding met jezelf, je lijf, je hart, je hoofd en vandaaruit verbinden met de ander én het grote geheel, is iets wat voor ons een vanzelfsprekendheid is, die we graag delen met de mensen om ons heen.

Alles begint met bewustwording… deel jij ook mee

Ik ontmoet je graag.

Kijk voor ons actuele aanbod, ons prachtige team op onze gezamenlijke website: http://www.essentialmovements.nl.

 

Hier op deze website van welkomthuis, vertel ik je graag wat meer over mijn achtergrond, mijn sprankelmomenten en struggles in het leven. Want juist door met elkaar te verbinden en te delen, kunnen we elkaar verder helpen.

Let’s connect!

harte groet Petra

 

 

2 gedachten over “Hello world! lets connect!

Reageren is niet mogelijk.

Reageren is niet mogelijk.