Voornemens….

Voornemens….

Het jaar 2024 is alweer even onderweg. 

En hoe zit het met jouw goeie voornemens? (of eigenlijk jouw onderliggende verlangens?)

Ben je ook begonnen met hardlopen zoals ik velen namelijk zie doen…? Of een ander doel dat je je gesteld hebt?

Ben je er nog goed mee bezig of liggen de ideeën alweer in de prullenbak? 

Of hik je er tegenaan dat je jezelf vooruit moet slepen? 

Maar misschien gaat het ook wel heel voortvarend en ben je helemaal in flow met jezelf!

Wat het ook is, het is jouw realiteit.

En ja, elke verandering heeft tijd nodig om in te slijten (het duurt ongeveer 40 dagen voordat iets in je systeem zit). Dus als je echt wilt, hou dan vol!

Maar even los van die tijd of hoe het gaat.

Ik ben een voorstander voor het aanbrengen van een focus, het stellen van doelen, ergens naar streven, je inzetten voor iets, maar wel in een (iets) andere vorm.

Het is namelijk van belang dat een doel ook bij jou als persoon past. Er bestaan “geen standaard” doelen. 

Eigenlijk bestaat er voor niets een standaard, (al probeert ‘onze maatschappij’ ons dat wel te doen geloven, maar dat ter zijde). Ik ben er in ieder geval allergisch voor. Want we zijn tenslotte allemaal uniek! 

Ook in het begin van het nieuwe kalenderjaar heb ik altijd nog even moeite met opstarten. Voel ik wel de aankomende energie, maar staat het nu nog even stil. Alsof het nog “even binnen” moet blijven. Gevoelsmatig begint het jaar voor mij ergens na carnaval. Dat past beter bij mij. 

Door te begrijpen hoe jezelf in elkaar zit, kun je ook beter afstemmen op wat voor jou een passend doel of streven zou kunnen zijn en wanneer je daarmee het beste kunt starten. En dus rekening kunt houden met jouw kansen en uitdagingen. 

Maar dan moet je wel weten wat bij jou past!

Ik heb iets voor je dat je kan helpen. Kennis van Nine Star Ki…

Door je namelijk bewust te worden van jouw energetische blauwdruk, heb je “een tool” in handen die je helpt om mee te bewegen met wat zich aandient in het dagelijkse leven, met het ritme van de natuur. Dan ontdek je een cyclus waartoe je je kunt verhouden, zonder iets vast te pinnen. 

Ik heb het over Nine Star Ki. Het verschaft je inzicht in hoe de vijf elementen in jou als mens naar voren komen, maar ook in je omgeving (in je huis bijvoorbeeld, dan noemen we het Feng Shui, maar daarover een andere keer meer). Het helpt je letterlijk om je “in je element te voelen!”

Ik blijf het iedere dag weer heel fascinerend en helpend vinden, ook in mijn consulten. Ik zie hoe er bij cliënten puzzelstukje op hun plek vallen.  Sinds ik zelf bekend ben met Nine Star Ki is er een betere flow ontstaan, een manier van naar het leven kijken en er in mee bewegen. Dat wil niet zeggen dat alles ineens vlekkeloos gaat, nee, maar ik snap wel “waarom dingen gaan zoals ze gaan” en dat is heel fijn. 


En weet je wat leuk is, op 4 februari start het energetische nieuwjaar en op 10 februari start het Chinees nieuwjaar! Twee momenten waarop er deze nieuwe energie gaat stromen. En dit jaar krijgen we een 3-hout energie, die weer andere dingen van ons vraagt dan de afgelopen 4-hout energie. 

Ben je nu nieuwsgierig hoe dat zit? 

Ik geef op 5 maart  2024 een lezing over deze NINE STAR KI en wat ik zelf nog leuker vind, het is er een die ik combineer met systemisch werk. Voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. En systemisch werk gaat veelal over familie. Laat het 3-houtjaar nu verbonden zijn met de levensaspect Familie. Daar word ik blij van. 

In deze lezing vertel ik je meer over die vijf elementen en hoe die op elkaar werken en dus ook in jou. Het geef je inzicht op hoe deze van invloed zijn op jou en je dierbaren om je heen, en daarnaast zal ik de invloed van dit specifieke 3-hout jaar hierin meenemen. 

Door rekening met deze bewegingen, deze cyclus te houden, kun je waarschijnlijk veel bewuster en meer gericht “nieuwe voornemens” maken. 

Maar ook door je bewust te worden wat de invloed van jouw “systeem van herkomst” is op deze bewegingen, kun je andere keuzes gaan maken. En zo kun je steeds meer de plek gaan innemen die voor jou bedoeld is. Kom jij tot volle bloei en leef je echt. 

Wie wil dat nou niet zou ik denken ?

Dus kom luisteren en laat je verrassen met wat Nine Star Ki en de nieuwe 3 hout energie jou komt brengen. 

Dinsdag 5–3-24 vertel ik er over en breng ik NSk in verband met systemisch werk

En wil je daarna nog meer weten hoe dit zijn weerslag heeft in jouw huis, in jouw veilige thuishaven, op jouw tastbare woon plek? 

Kom dan ook op dinsdag 19-3-24 naar Essential Movements dan vertel ik je over de energie die door jouw huis stroomt en hoe jij jouw huis tot een welkomthuis kunt maken. Hoe jij jouw plek nog meer kunt innemen! 

Ik kijk alvast naar je uit. 

Dinsdag 5-3-24 Lezing Nine Star Ki en systemisch werk, start om 19.30 uur, kosten € 13,50

Dinsdag 19-3-24 Lezing Feng Shui en systemisch werk, start om 19.30 uur, kosten € 13,50

Meld jij je meteen aan voor beide avonden, dan ben je welkom voor € 23,95

Meer informatie of aanmelden: welkomthuis@essentialmovements.nl of bel 06-15918470.
(zie ook Fb, Insta en Hipsy) 

Reageren is niet mogelijk.