Yin&Yang, oud&nieuw, voor&na, jong&oud

Yin&Yang, oud&nieuw, voor&na, jong&oud

Yin& Yang, Oud & Nieuw, Jong & Oud, Voor & Na
Een terugblik op een bijzondere (feest)week…

Vorige week maandag 21-1-2019 begon de week met een prachtig mooie bloedmaan. De laatste maansverduistering die we komende tijd hebben kunnen zien.
De laatste volle maan in het 9-vuur jaar.
De laatst volle maan met een Nine star Ki profiel, startend met een 9.
En nu ook nog wel een 9-3-2. Misschien zegt het je niets, maar voor mij een speciaal getal, mijn persoonlijke NSK getal, precies op die bloed-mooie-maandag.
Misschien zijn er meer mensen die zich de moeite hebben genomen om het prachtige schouwspel buiten te bewonderen. Om te ervaren en voelen hoe je als mens onderdeel bent van een heel groot geheel. Prachtig.

Een mooi cadeau.. zo zag ik het, te meer omdat ik er diezelfde dag alweer een jaartje op mijn levensladder mocht bij zetten.
Alweer 45 jaar. In mijn beleving nog jong, in de ogen van mijn kinderen, toch best al oud.. tja tis maar door welke bril je kijkt!?
Ik voel me in ieder geval nog jong, jong genoeg om te willen ontdekken en ervaren wat het leven zoal te bieden heeft. Elke dag opnieuw.

Ik ben graag in ontwikkeling, dat zal vast met mijn nieuwsgierige, hout en vuur aard te maken hebben. En gelukkig heb ik die nieuwsgierigheid de laatste jaren in tal van opleidingen mogen uitdrukken.
En hoe bijzonder was het dan, om ook op deze bloed-maandag, de laatste lesdag van de opleiding Feng Shui te hebben. Een mooie lesdag, te midden van de winterse kou, een groep van inspirerende, nieuwsgierige vrouwen waarmee ik het afgelopen jaar heel wat ontwikkelingen heb mogen doormaken. Zowel in het ontwikkelen van de kijk op Feng Shui en Nine Star Ki en het toepassen en uitvoeren ervan in theorie en praktijk.
Maar bovenal op wat het werken met Feng Shui te weeg brengt in je persoonlijke leven. Binnen tal ( let wel 9) levensaspecten, heeft het je van alles te vertellen.

Die maandag 21-1 was een dag van verdieping, maar vooral ook van zaken samen laten komen, verbinden en delen met elkaar. Yin en Yang. De cirkel is rond. Balans gecreëerd. Geraakt en geïnspireerd door de verhalen van iedereen, in bijzonder de Visionboards van iedereen, ging ik ‘s avonds voor de een na laatste keer terug naar huis. De weg van Zutphen naar Maastricht, kan ik inmiddels met mijn ogendicht rijden. (Nou ja spreekwoordelijke dan). Het was een hele fijne opleiding die ik niet had willen missen. Een toevoeging en aanvulling op alles wat ik al deed. Een opleiding die inhoud gaf aan wat ik van binnenuit voelde. Een huis is meer dan alleen een stapel stenen. Je huis leeft en vertelt een verhaal. Ook hier kwamen bij mij Yin en Yang samen.

Dit jaar werd ik wederom bevestigd dat “die thuiskomt bij zichzelf, overal kan zijn’ en ook Feng Shui en Nine star Ki kan je hierbij heel goed helpen. It makes me happy!
Als kers op de taart werd ik die avond thuis ontvangen door mijn meiden, die de slingers hadden opgehangen en een ver-jaardag liedje voor me zongen. Onder het genot van een stukje heerlijke linzenvlaai werd de dag geëvalueerd.
Ik kan werkelijk zeggen dat het een speciale verjaardag was, waarin tal van puzzelstukjes bij elkaar kwamen en samenvielen. Een welkomsthuis op tal van manieren. De positieve energie was duidelijk voelbaar. Ik heb genoten van een mooie dag.. die de hele week nog na-sidderde en dit weekend werd dit alles bekroond met de uitslag. Want zoals als gezegd, had de opleiding me al veel gebracht, voelde ik me al verrijkt, maar nu kan ik ook nog zeggen dat ik officieel GESLAAGD ben als Conceptual Feng Shui adviseur.

En zo werd dit opleidingsjaar rond, deze week rond, blijven de maan en aarde ronddraaien en kan de cirkel verder rollen en blijven we het leven vieren.

En zo ging ik heel dankbaar en tevreden slapen en nam me voor om jullie snel meer te vertellen over Feng Shui en Nine Star Ki…en vooral wat het ook voor jou kan betekenen.
Ik heb er zin in om te delen. Want delen maakt zoveel rijker!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week!
Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen? bel of mail me gerust!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *